Komissya weteranów - Zaleski, Józef Bohdan; Januszewicz, Teofil; ASSOCIATION Polonaise des Imposes Volontaires (Paryż). (Imprimerie de E. Martinet, 1867)
Zawiadomienie o zasadach stosowanych przy przyznawaniu emerytur zasłużonym starcom.
Emigracya Polska. Stowarzyszenie Podatkowe.
Keywords: Emigracja polityczna; Polska; Polacy za granicą; organizacje; Francja; Organizacje polonijne; Kasy zapomogowo-pożyczkowe; Kombatanci; opieka społeczna; Paryż (Francja)