Kraj i Emigracya: Prospekt (s.n., 1834)
Prospekt poprzedzający wydanie czasopisma "Kraj i Emigracya".
[Wyd. Janusz Woronicz].
Keywords: Powstanie 1830 r. listopadowe; Wielka Emigracja; Emigracja polityczna; Polska; Polacy za granicą; media; Francja; Organizacje polonijne; Księgarstwo; Paryż (Francja); organizacje