Biografija Powszechna: Prospekt (s.n., 1834)
Prospekt na pismo pod tyt."Biografia Powszechna".
Tyt. nagł.
Keywords: Wielka Emigracja; Emigracja polityczna; Polska; Polacy za granicą; media; Francja; Organizacje polonijne; Księgarstwo; Paryż (Francja); organizacje