Biblioteki i centry informacii akademij nauk socialističeskih stran: spravočnik - KLE~1SUK, Stanislav Evgen'evič.; Koreneva, Svetlana Borisovna. ("Nauka". Leningradskoe Otdelenie, 1984)
Dot. m. in. Polski.
[sost. S. E. Kleŝuk, S. B. Koroneva ; redkol. J. Boldiš et al.] ; Akademiâ Nauk SSSR. Ordena Trudovogo Krasnogo Znameni Biblioteka.
Keywords: Biblioteki naukowe; kraje socjalistyczne