Psyche z Lucyana, Apuleiusza, Marina, Cid albo Roderik Komedia Hiszpańska z Francuskiego przetłumaczona. Hippolit y Andromacha Tragedya z Francuskiego ([s.n.], 1752)
Psyche (s. 1-99); Cid albo Roderik (s. 101-196); Hippolit Tragedia (s. 197-269); Andromacha (s. 271-360). Dwa pierwsze dzieła z tytułami nagłówkowymi, dwa następne z własnymi s. tyt.
przetłumaczona Przez J. W. J. P. Andrzeia Morsztyna na ten czas Podskarbiego W. K. Teraz zaś na wielu instancyą Przedrukowana kosztem Stanisława Słowińskiego Bibl: J. K. M.