Projekty w spuściźnie wydawniczej Adama i Stanisława Pilińskich - Piliński, Adam; Piliński, Stanisław
Postaci k. 1-78; Meblarstwo k. 79-151; Melanges d'ornements k. 152-164; herby polskie w kopertach k. 165-504
5 wol. - sygn. AB 1295 - AB 1299
Keywords: Edytorstwo; Francja; Ilustracje; Polska; Wydawnictwa; Paryż; wydawnictwo; Herby polskie; Homeografia; Meblarstwo; Ornament