Polonica w spuściźnie wydawniczej Adama i Stanisława Pilińskich - Piliński, Adam; Piliński, Stanisław
Wydawnictwa z zakresu historii i literatury polskiej.
Materiały wprowadzone do zbiorów w 2009 r.
Keywords: Edytorstwo; Francja; Wydawnictwa; Ilustracje; Polska; Paryż; wydawnictwo; Homeografia; Spuścizny