Katalog poloników w zbiorach Biblioteki Kórnickiej opracowany przez K. W. Kielisińskiego - Kielisiński, Kajetan Wincenty; Biblioteka Kórnicka; Polska Akademia Nauk Biblioteka Kórnicka (1839)
Katalog zbiorów kórnickich, zawierający spis poloników, wykonany przez Kajetana Wincentego Kielisińskiego na zlecenie Tytusa Działyńskiego.
Katalog kartkowy
Keywords: Katalogi; Polonica XV-XIX w.; Zbiory specjalne - rękopisy