Katalog poloników w zbiorach Biblioteki Kórnickiej opracowany przez K. W. Kielisińskiego - Kielisiński, Kajetan Wincenty; Biblioteka Kórnicka; Polska Akademia Nauk Biblioteka Kórnicka (1839)
Pudło nr 13 - l. 1783-1799 [738 k.]
Katalog kartkowy
Keywords: Katalogi; Polonica XV-XIX w.; Zbiory specjalne - rękopisy