Katalog poloników w zbiorach Biblioteki Kórnickiej opracowany przez K. W. Kielisińskiego - Kielisiński, Kajetan Wincenty; Polska Akademia Nauk Biblioteka Kórnicka; Biblioteka Kórnicka (1839)
Pudło nr 14 - l. 1800-1818 [668 k.]
Katalog kartkowy
Keywords: Katalogi; Polonica XV-XIX w.; Zbiory specjalne - rękopisy