Katalog poloników w zbiorach Biblioteki Kórnickiej opracowany przez K. W. Kielisińskiego - Kielisiński, Kajetan Wincenty; Polska Akademia Nauk Biblioteka Kórnicka; Biblioteka Kórnicka (1839)
Pudło nr 16 - l. 1834-1841 [557 k.]
Katalog kartkowy
Keywords: Katalogi; Polonica XV-XIX w.; Zbiory specjalne - rękopisy