Katalog rękopisów Biblioteki Kórnickiej - Bodniak, Stanisław; Gieryn, Piotr; Muszyński, Michał; Wiesiołowski, Jacek
Zawierają opisy: Jacka Wiesiołowskiego, Michała Muszyńskiego, Piotra Gieryna i in.
7 woluminów, sygn. AB 518 - AB 524