Katalog księgozbioru Biblioteki Kórnickiej mieszczącego się w pawilonie parkowym - Bentkowski, Leon; Biblioteka Kórnicka
Pudło 2 - Literatura: francuska k. 1-902, 1313-1314; angielska k. 903-966; włoska k. 967-990; hiszpańska k. 991-1006; niemiecka k. 1007-1179, 1261-1312.
2 woluminy, sygn. AB 327 i AB 328 - I: 1278 k.; II: 1314 k.
Keywords: Katalogi