Katalog kartkowy rękopisów Biblioteki Kórnickiej opracowany przez Zygmunta Celichowskiego w l. 1870-1875 - Celichowski, Zygmunt; Biblioteka Kórnicka (1870)
Wol. 4. Rękopisy działu heraldyki. Pozycje 1-14 obejmujące obecnie rkps. BK 463-476.
6 woluminów; sygn. AB 304 - AB 309; - I: 212 k.; II: 152 k.; III: 200 k.; IV: 14 k.; V: 244 k; VI: 6 k.
Keywords: Katalogi; Katalog rękopisów