Protokoły skontrum zasobów Biblioteki Kórnickiej z 1952 r - Biblioteka Kórnicka; Fundacja ``Zakłady Kórnickie'' (1952)
Urządzenie gabinetu Dyrektora, 1952 r., k. 125.
Karty uszkodzone, kruchy papier
Keywords: Inwentaryzacja zbiorów; Skontrum; Straty wojenne