lakaty i materiały promujące działalność Biblioteki Kórnickiej w 2025 roku - Archiwum Państwowe w Poznaniu; Biblioteka Kórnicka Polskiej Akademii Nauk; Fundacja Świętego Benedykta; Fundacja Zakłady Kórnickie; Hrabia Tytus; Instytut Filologii Polskiej Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu; Poznań; Warszawa; Radio Poznań; Stowarzyszenie Potomków Sejmu Wielkiego; Kraków; TVP 3 Poznań; et al. (2025)
Musica Arcadiana: Adam Kamieniecki - baryton, Accademia dell'Arcadia - ``Musica Restituta'', Pałac Działyńskich w Poznaniu, 22.03.2025, k. 3.
ABK 1321
Keywords: Dzień Darczyńcy Archiwów Państwowych; Imprezy; Jubileusz; Pałac Działyńskich w Poznaniu; Rocznice; Debata; Dyskusja; Rozmowa; Sesje naukowe; Sympozja naukowe