Góry Świętokrzyskie. Mapa turystyczna (Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych, 1967)
[Na odwrocie:] Treść turystyczna
Opracowanie Państwowego Przedsiębiorstwa Wydawnictw Kartograficznych, Redaktor Maria Łakoma