Mappa dróg żelaznych: warszawsko-wiedeńskiej i krakowskiej z okolicami na szerokość 8 do 9 mil (W. Kolberg, 1853)
Opłaty na drodze żelaznej w Wiedniu.
ułożył i wydał Wilhelm Kolberg.
Keywords: Kartografia; mapy kolejowe; Polska; Drogi kolejowe; Austria; Galicja; w kartografii