"Mechanika budownictwa wodnego. Kurs wykładany w szkole applikacyjnej wojskowej przez x. Rafała Skolimowskiego w Warszawie 1824." (1824)
Przepis na |wapno wodnotrwałe
W tekście rysunki na marginesie
Keywords: budownictwo wodne 19 w.; szkoły wyższe 19 w.; wojsko polskie 19 w.