``Iuris Publici Dantiscani Tomus Secundus In quo Iuxta Indicem Allegatorum Priuilegia, Statuta Indulta, Decreta et Rescripta Regia a Diuersis Poloniae Regibus Aliisque Principibus Exteris Ciuitati Gedanensis Data Integra Habentur Quae in Tomo Primo vel Non vel Sparsim continentur''
Odpisy przywilejów, statutów miejskich, wyciągi z prawa chełmińskiego Por. rkpsy BK 850, BK 851, BK 1081
pismo jednej ręki
Keywords: Gdańsk; Prawo miasta Gdańska