"Biblioteka Woronczyńska książki polskie." |Spis książek biblioteki Kropińskich w Woronczynie
Spis książek Ludwika Kropińskiego
Mf 986
Keywords: Woronczyn; Akta osobiste i majątkowe właścicieli Kórnika.; biblioteki 19 w.