``Theologia'' i |wypisy bibliograficzne Michała Malinowskiego około 1829 w Petersburgu - fragment (1829)
Bibliografia z krótkimi notatkami o dziełach
c.d. notat z BK 1343
Keywords: bibliografia 19 w.; teologia