``Ważne oryginały [Józefa?] Sierakowskiego i [Michała] Hubego do spraw przedrewolucyjnych. Rok 1828.''
``Sommaire des pieces justificatives [...] a la petition presentee a Sa Majeste [...] par le [...] Hube [...] k. 9-10
Mf 6786
Keywords: Kalisz; podatki |opłaty konsumpcyjne 19 w.; urzędnicy polscy 1817-1828