Ustalenie granicy Polski z Czechosłowacją na odcinku Spisza - materiały
Wykresy do referatu S. E. Radzikowskiego kolor. k. 105-113
Egz. przygotowywany do druku?; mapy są ilustracją art.
Keywords: Słowacja; Węgry; Austria; Polska; Spisz; Czechy; Orawa; granice 20 w.