Listy Marcina Kwiatkowskiego
Zawierają odpisy listów Kwiatkowskiego i o Kwiatkowskim osób z kręgu Albrechta, ks. Prus z lat 1561-1585
Kopie z archiwów, głównie w Królewcu
Keywords: Kórnik; Akta osobiste i majątkowe właścicieli Kórnika.; Majętność Kórnicka.