``Statuta concernentia intrantes domum olim D. Longini dictam Bursam Dominoru[m] Canonistaru[m]'' (1600)
``De Tempore come[n]de[n]di[?]'' k. 2v
pismo dwóch rąk: pierwsza k. 1-5, druga k. 5v.
Keywords: bursy Uniwersytet Jagielloński