Regestry rymarzy i siodlarzy poznańskich z lat 1625-1749 (1625)
``Regestr tych Rzeczy ktore są wtym Regestrze Rzemiesła Rymarskiego y Siodlarskiego'' k. 38-40
Strony puste: 7v-8, 40v-43v, 58v, 72-72v, 79v-98, 99-99v, 107v-112, 114-126v, 128-128v, 130-134, 137, 139-166v, 167v, 168v-169.
Keywords: Poznań; Wielkopolska; cechy 17-18 w.; rymarze 17-18 w.; rzemiosło 17-18 w.; siodlarze 17-18 w.