``Excerpta ex Recessibus Conventualibus Terrar[um] Prussiae Ab Anno 1717 usq[ue] ad ann[um] 1730 inclus[ive][?]''
[Diariusz sejmu grodzieńskiego 1730 r.] k. 428-440
pismo jednej ręki
Keywords: Prusy Królewskie; Grodno