Traktaty retoryczne, etyczne i prawnicze przez Marcina Winklera
Traktatów M. Winlera nie odnotowuje Estreicher, a więc zapewne nie zostały one wydane drukiem.
Pap. miejscami cienki, atrament miejscami z zalaniami Pomiędzy k. 58 i k. 59 oraz k. 144 i k. 145 dwie karty wyrwane Oryg. pag. zaczynana wielokrotnie od 1
Keywords: Kraków; filozofia komentarze 17-18 w.; prawo komentarze 17-18 w.