"Liber Orationvm in multis Generibus hoc e[x] materiis scriptus. Per me Stephanum Casimirum Łaszcz Studiosum Dialectices in Alma Academia Cracouiensi. Docente Excelle[n]tissimo ac Doctissimo D[omi]no D[omi]no Sebastiano Striewicz Ipsium Magistro Ph[ilosoph]iae Doctore schola[e] Dialectices Professore, quod foelix faustum [fortuna] sit" (1637)
"Oratio Affirmans Virtutem et morum probitatem magistratuum administrationi recte conuenire" k. 1v.-5v.
ryc.
Keywords: Kraków; retoryka 17 w.; wiedza o antyku 17 w.; wojsko