Akta sądowe z archiwum Świeykowskich 17-18 w
``Actum in Curia Regia Varsaviensi...'' [25.06 1704?] [Franciszek Podoski cześnik bracławski przeciwko Antoniemu Narewskiemu o sumę 21.000 florenów polskich sumę] k. 150-151
a 1870