Akta sądowe z 18-19 w., przeważnie dotyczące Michała Ostrowskiego
Testament Józefa Sarneckiego, kanonika warszawskiego, plebana wiśniewskiego z 1810 z pieczęcia opłatkową k. 144-149
a 1870
Keywords: sądy 18 w.; sądy 19 w.