``Reiestr wpisowania braci cechu ciesielskiego krakowskiego na magisterią 1653.''
``Spis magistrów ciesielskich z książek cechowych w Krakowie wyciągnęty'' lata 1653-1879 k. 87-90
k. 91-129 puste, ślady po kołatkach; od k. 206 do 130 (na odwrót) nowe wpisy
Keywords: Kraków; cieśle 17-19 w.; rzemiosło 17-19 w.