``Extrakt z oryginalnego Regulaminu, exercyciów konnych y pieszych dla Regimentów Konnych od Kommisyi Wojska Koronnego dnia 07.05. 1767 [sł.] ułożonego wypisany.'' - 1767
k. 34 ``Działo sie w Warszawie dnia 07.05. August Czartoryski W. G. Z. R. praesens''
k. 45-77 puste; por. BK 2100 Mossakowski 1767
Keywords: wojsko polskie 18 w.