Kwitariusz Komitetu Dam Polskich w Dreźnie z 1832 - Komitet Dam Polskich w Dreźnie 1832 (1832)
Drukowane formularze, zużytkowane tylko w obrębie 5 kart poczatkowych, reszta czysta.
st. zas.
Keywords: Drezno; Emigracja Wielka