Akta powiatowego komitetu wyborczego w Środzie do sejmu pruskiego i parlamentu niemieckiego z lat 1873-1909 (1873)
Protokoły posiedzeń, regulaminy, druki ulotne, korespondencja: Tadeusz Braunek, Bartłomiej Sokolnicki, Teodor Żółtowski, Zaremba, T. Jackowski, Rembowski i in.
Pismo kilku rąk
Keywords: Środa m. pow; Archiwalia 19 i 20 w.; Korespondencja; Sejmy pruskie