Księga miejska miasta Zbąszynia (1592)
Kwity rachunkowe, spisy obyw. przyjętych do prawa miejsk., zapiski wydarzeń wojennych z lat 1700-1719 i in.
Pismo kilku rąk; oprawa zniszczona
Keywords: Zbąszyń pow. Nowy Tomyśl; Historiografia; Rachunki gospodarcze