"Specyfikacyja czyli |konnotacya mostnic wychodzących na reparacyą mostów y inną potrzebę oraz y expensy pieniezney zaczynayącey się a d. 31 Decembrii [...] 1753." I. 1 (1753)
II. 1. Zapiski ręką K. W. Kielisińskiego o działalności Długosza w Wiślicy i in.
Pismo 2 rąk
Keywords: Wiślica pow. Busko Zdrój; Mosty; Rysunki; Spłaty pieniężne; Sztuka