``Akta względem dóbr Chwałkowo'' w pow. gnieźnieńskim (1798)
Prawno-majątkowe Jana i Felicjana Gozimirskich
Mf 2366
Keywords: Fałkowo zob. Chwałkowo; Chwałkowo; Gniezno pow; Archiwalia staropolskie; Majątki ziemskie