"Sprzymierzenie osób duchownych y świeckich w dekanacie krobskim dyecezyi poznańskiey powtórnie do druku podane." (1816)
Rozdz. V i VI są rodzajem formularza wypełnionego zapiskami rękop. Rozdz. V: "Bracia y Siostry do Zgromadzenia przyjęci" (wpisy z lat 1816-1841). Rozdz. VI: "Bracia y Siostry Zgromadzenia [...] zmarli" (wpisy z lat 1822-1852).
Pismo jednej ręki: ks. Giżewskiego.
Keywords: Krobia; Rawicz m. pow; Bractwa 19 w.