Akta prawno-majątkowe Wacława Leszczyńskiego i jego drugiej żony Zofii z Wiśniowieckich, córki Dymitra, hrtm. w. kor (1676)
Oblata donacji wsi: Siedziowa, Ostryborz, Piwonin, Brzemień, Szymanowice w woj Mazow. w ziemi Czerskiej-wzajemne dożywocie, spory majątkowe z Dymitrem Wiśniowieckim.
Mf 7615
Keywords: Ostrzyborz pow. Garwolin; Piwonin pow. Garwolin; Brzeziny; Garwolin pow; Siedziowa pow. Garwolin; Szymanowice |Szymonowice pow. Garwolin; Akta procesowe; Archiwalia staropolskie; Majątki ziemskie