Akta Wacława Leszczyńskiego (1679)
Proces z Orłowskimi o dobra mazowieckie: Pruszków i Solipsy.
st. zas.
Keywords: Solipsy pow. Pruszków; Pruszków m. pow; Akta procesowe; Archiwalia staropolskie; Majątki ziemskie