Akta gospodarcze folwarku sarnowskiego
Rejestry gospodarcze, rachunki, inwentarze (1710-1782).
Mf 8840
Keywords: Sarnów pow. Zwoleń; Bierdzierza Zwoleń pow; Archiwalia staropolskie; Inwentarze; Inwentarze wsi; Majątki ziemskie; Rachunki gospodarcze; Rejestry gospodarcze i inwentarze prowentów