Archiwum Zarembów
Sumariusze, rejestry dokumentów do procesów o Libidzę i Karlin (1745-1806).
CD 312a
Keywords: Libidza Kłobuck pow; Karlin Piotrków pow; Akta procesowe; Archiwalia staropolskie; Genealogia; Majątki ziemskie; Summariusze procesowe