Akta osobiste i rodzinne Tomasza Zaremby, łowczego piotrkowskiego (1729-1748)
Metryka chrztu Agnieszki Zarembianki 1740.
a 1869
Keywords: Archiwalia staropolskie; Kontrakty i intercyzy ślubne; sprawy posagów; Korespondencja; Spłaty pieniężne