Akta Tomasza i Szymona Zarembów - sprawa z M.J. Dziembowskim i J.A. Zdrowskim o należność za woły (1728-1752)
Korespondencja, dekrety, obrachunki, itd.
a 1869
Keywords: Archiwalia staropolskie; Handel; Handel wołami; Korespondencja; Rachunki gospodarcze