Akta przejęcia Libidzy przez Józefa Zarębę (1757-1758)
Intromisja, układ ze spadk. Byliny Jaślikowskimi, dekret egzekucyjny na Zarembów, manifest brata Franciszka Zaremby o Libidzę, skrypty dłużne, regestr krescencji, itd.
a 1869
Keywords: Libidza Kłobuck pow; Akta procesowe; Archiwalia staropolskie; Majątki ziemskie