Akta Józefa Zaremby - sukcesja po Szymonie Zarembie kaszt. konarsko-sieradzkim
Korespondencja J. Zaremby w sprawie sukcesji, o należności, z administratorami, itd (1768-1773).
a 1869
Keywords: Archiwalia staropolskie; Korespondencja; Kościoły