Zapiski treści religijnej z lat 1825-6 i 1830, datowane z Belwederu
Dołączono list |Kruszyńskiego Jana do |Zamoyskiego Władysława gen. z 1838 03. 06
Wpisany do inwentarza muzeum przez Zofię Grocholską pod sygn. Kórnik-Muzeum 602.
Keywords: Religia