Rejestry rachunkowe: percepta i ekspensa konfederacka i osobista Józefa Zaremby (1771-1773)
Percepta z komór i pogłównego, z taryfy łanowej ziemi wieluńskiej i in.
Mf 902
Keywords: Archiwalia staropolskie; Konfederacje; Podatki; Podatki cła; Podatki pogłówne; Rejestry gospodarcze i inwentarze prowentów; Wojsko